dilluns, 12 de gener del 2015

Esquiada: dia 2

Benvolgudes famílies,

Avui ha estat un dia de descobriments i noves sensacions. Ja sobre els esquís hem gaudit de la neu d'Arinsal, malgrat enguany no és gaire abundant. Tots ens hem instruït i hem après moltíssim de les classes amb els monitors. Els que s'inicien estan aprenent a fer la "cunya" i els que ja en saben més han gaudit de les pistes blaves. Hem tingut força estona lliure per practicar allò que hem après sobre els esquís.
Després de tanta despesa energètica hem recuperat forces amb un menú "buffet pistes". A triar, primer plat: amanida d'arròs, amanida verda, llenties, macarrons; segon plat: rodanxa peix amb salsa, mandonguilles a la jardinera, aletes de pollastre, espinacs al forn gratinats. Acompanyament patates fregides. Podeu endevinar quin menú ha triat el vostre fill/a?
A l'arribar a l'hotel ens hem dutxat per primera vergada. Ha estat un plaer calentonet.
Després de sopar, la reflexió del dia i els agraïments als companys. Hem introduït una dinàmica per amenitzar l'ambient i ens ho hem passat "jander" (aquesta paraula no surt al diccionari).
A la nit tronava però no ha plogut. La lluna ha tornat a sortir.

Hotel Sant Eloi. Sant Julià de Lòria. Andorra.

3 comentaris:

  1. Que us ho pasqu molt be!. Quan vaig anar va ser molt xulo.

    ResponElimina
  2. El Ferran macarrons i pollastre segur.
    Que no hi ha fotos avui?
    Que ho seguiu passant "jander"

    ResponElimina
  3. L'Estel dues "m": macarrons i mandonguilles....
    Que seguiu jander... klander...

    ResponElimina