dimarts, 13 de gener del 2015

Esquiada: dia 3

Benvolgudes famílies,

Avui ha estat un dia genial, tots ens sentim happy janders. Mentre alguns escriuen altres cusen pantalons descosits (sabríeu dir de quin/a alumne/a són?).
Els vostres fills es porten molt bé. "Es motivo de orgullo y satisfacción" portar-los de convivències.
Avui els debutants han anat per primera vegada a la cinta. Estan super emocionats, els seus esforços ja donen el seu fruit. Els que en saben més, ja volen per les pistes d'Arinsal.
A l'hotel també ens ho passen molt bé. Després de descansar una estona a les habitacions (els agrada moltíssim) el hall es converteix en un espai de convivència i germanor. Juguem amb els jocs que han portat i també altres que els mestres han preparat. Per demà tenen una sorpresa que segur que els agradarà.
Avui hem conegut al Luis i la Ruth, dues grans persones que heu de conèixer si veniu a Andorra (si voleu ja us donarem les referències).
Agraïm als pares jander klander que comenten les cròniques. 

Hotel Sant Eloi. Sant Julià de Lòria. Andorra.

3 comentaris:

  1. Moltes gràcies per aquestes cròniques diàries que ens donen petites píndoles d'informació i que ens fan saber que us ho esteu passant d'allò més bé. Gaudiu de la sortida i de la companyia. Per cert, aquest any esteu una mica misteriosos i al Roger i a mi, ell per curiositat i jo per deformació professional, ens té especialment intrigats la paraula "jander", i no, no l'hem buscat al diccionari sinó per les xarxes i no "ho acabem de pillar", en Pérez Reverte l'empra en un article com a argot, per similitut Chiquito de la Calzada deia "jandemor..", o esteu aprofitant per crear un vocabulari propi? Acabeu de passar-ho molt bé.

    ResponElimina
  2. Ens encanten les croniques i fotos diaries. Aquesta nit no podrem dormir intrigats per quina serà la sorpresa. FINS DEMA!!!
    PD: Jander-Jordi, esperem q no perdis el bon humor amb el partit... El jarder Klander pare està dels nervis!! jejeje

    ResponElimina
  3. Si els nostres fills es porten bé, cosir pantalons deu ser el més petit dels inconvenients... La veritat és que ens feu tanta enveja que ja pujarem nosaltres a cosir amb molt de gust...

    ResponElimina