dissabte, 31 de gener del 2015

Fraccions instructives solars

Aquest matí hem fet un matí de fusions i hem treballat saltant d'una a l'altra, sense adonar-nos-en, tres matèries: català, mates i medi.
A medi estem treballant amb les energies, i, dintre d'elles, treballarem amb les renovables. Per aquest motiu hem intentat cuinar amb un forn solar de caixa,  diem que ho hem intentat doncs no hem aconseguit obtenir la suficient temperatura per coure-hi res. Haurem de tornar a provar més endavant en un dia de molt de sol i molta calor.Tot i així, la experiència ha estat molt bona.

Cada grup (Els Arzak, els Ruscalleda, els Arguiñano, els Roca i els Chicote) s'ha organitzat per desxifrar les quantitats de farina i oli que necessitaven, doncs a la recepta estaven expressades en forma de fracció.

Un cop tenien clares les quantitats s'han posat mans a la massa; seguint la recepta tothom tenia una feina a fer: uns amassaven la farina, l'altre hi afegia l'aigua, altres tallaven les olives i el pernil... i mica en mica, han sortit les primeres masses, la veritat que alguna semblava autèntica massa napolitana!

Mentre la massa reposava, era el moment de decidir com guarnirien les seves pizzes. I ho havien de fer seguint un format de text instructiu, que ja havien treballat a català.

Del paper a l'acció, cada grup ha decorat la seva massa amb carinyo i originalitat. I en aquestes fotos us en deixem els resultats. Quins xefs!

Ens falta la degustació... quina serà la millor?!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada