dimecres, 14 de gener del 2015

Esquiada: dia 4

Benvolgudes famílies,

Avui ha estat un dia llarg i profitós. Després de fer un bon esmorzar hem pujat a les pistes a gaudir del nou dia. Gairebé tots han pujat al "telesisya (en argentí)" telecadira en català. Alguns, fins i tot, han pujat a les pistes de més amunt.
Àpat del dia; primer plat: mongetes estofades, pasta a la carbonara i amanida de pasta freda; segon plat: salsitxes amb tomàquet,  raves amb patates, pollastre i coliflor al forn; postres: fruita del temps, iogurts, gelat i profiteroles. Ja sabeu el que toca... a endevinar.
A la tarda sorpreses; hem fet sortides culturals per aquest petit i trempat país. 
Cinquè de primària ha anat a visitar el santuari de Meritxell, casa de tots els andorrans. Hem aprofitat la sortida per conèixer moltes coses sobre Andorra i el seu art.
Els més grans han anat al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany. Interessants maquetes d'esglésies romàniques, una exposició de postals de la primera guerra mundial, i obres d'art d'en Viladomat.
Per la nit com sempre. Passar-s'ho molt bé i compartir moments únics i especials que segur que recordaran durant molt de temps. Parlant del temps, la lluna ha tornat a sortir. 
Atenció famílies: no us perdeu l'última crònica de demà.

Hotel Sant Eloi. Sant Julià de Lòria. Andorra.

2 comentaris:

  1. Ja veiem que l'esquiada és una combinació d'esport+cultura+convivències, així doncs són uns dies i nits ben aprofitats...

    Estem pendents de la darrera crònica i fotos!!!

    ResponElimina
  2. Impossible perdre'ns l´última crònica¡¡¡¡ Mai havíem esperat amb tanta impaciència una notícia. Les cròniques són la dosi de vitamina diària d´aquesta setmana.
    Gaudiu molt de les últimes hores que us queden. Demà us esperarem amb molta impaciència també, i moltes ganes de veure-us.
    Fins demà familia Grèvol¡¡¡
    Gràcies per les vostres línies i fotos.

    ResponElimina